Energieleveranciers Nieuwe Wetering Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwe Wetering vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij via de sites van aanbieders zoals Allure Energie en NLE ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele aanwijzingen en handreikingen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwe Wetering

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuwe Wetering? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en locatie. Verder moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren veel maatschappijen een royale welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €125 tot €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Woudrichem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwe Wetering juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna tref jij een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 750 m³
2 personen 2.475 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan HVC.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €285 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwe Wetering

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Nieuwe Wetering vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en zoek direct het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk vlug de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Haarlemmerliede afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nieuwe Wetering?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nieuwe Wetering juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuwe Wetering? Op de site lees je een tabel met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice en ook Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2150 kWh tot 3650 kWh stroom en 1100 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: bekijk wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuwe Wetering. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energieleverancier. In dit schrijven bekijk jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Dat oude energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuwe Wetering. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “energie-aanbieder Leon Zeewolde“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Kaag en Braassem.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuwe Wetering

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Nieuwe Wetering en bezuinig op gas en licht!