Energieleveranciers Haarlemmerliede Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haarlemmerliede vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke acties die jij via de sites van o.a. Huismerk Energie of NLE ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en snel. Op deze website bekijk je nuttige details en handreikingen bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Haarlemmerliede

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Haarlemmerliede? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten: het telt allemaal mee. Ook schenken sommige bedrijven een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €185 t/m €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Rhenen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haarlemmerliede juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hieronder vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 650 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle erkende partijen vergelijken. Van Allure Energie tot Innova Energie.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €345 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Haarlemmerliede

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze zoekmachine kun je ogenblikkelijk energieprijzen Haarlemmerliede vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruiksgegevens in, en selecteer probleemloos het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en check rap de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Arnemuiden afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Haarlemmerliede?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Haarlemmerliede juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Haarlemmerliede? Op deze website vind je een ranglijst van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE + ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio op basis van een verbruik van 2000 kWh t/m 3100 kWh stroom en 1100 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: controleer zeker even de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Haarlemmerliede. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan lees je de kosten en regelgeving (denk hierbij aan aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jouw huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Haarlemmerliede. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarnaast krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Essent kosten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Nefit, Remeha, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je het verbruik van energie weet te beperken kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Haarlemmerliede

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Haarlemmerliede en bezuinig op gas en licht!