Energieleveranciers Deurze Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Deurze vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Engie en Oxxio kan scoren. Het oversluiten gaat makkelijk en rap. Op deze pagina lees je bruikbare toelichtingen en hulp ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Deurze

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Deurze? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken de meeste aanbieders een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nieuw-Weerdinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Deurze februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.225 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Fenor tot en met Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Deurze

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Deurze vergelijken. Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in, en zoek vlug de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal eenvoudig de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Well afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Deurze?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Deurze februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Deurze? Op deze website vind je een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent, NLE en ook ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 2000 kWh t/m 4300 kWh stroom en 1100 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Deurze. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe leverancier. Hierin tref jij de geldige tarieven en condities (bijvoorbeeld leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende contract zal worden opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de overstap. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Deurze. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij ontvang jij een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Leon Zeewolde actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Deurze

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Deurze en bespaar op gas en licht!