Energieleveranciers Den Hoorn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Hoorn vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Anode Energie en Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en vlug. Op deze website lees je nuttige aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Den Hoorn

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Den Hoorn? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €120 tot €190. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nieuw-Beijerland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Hoorn juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Aansluitend tref jij een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.200 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle grote aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €255 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Den Hoorn

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van de vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Den Hoorn vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en kies à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere aanbieder? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind binnen no-time de beste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Weerselo afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Den Hoorn?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Den Hoorn juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Den Hoorn? Hieronder vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 1800 kWh t/m 4500 kWh stroom en 850 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Den Hoorn. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In dit schrijven zie je afgesproken prijzen en condities (denk hierbij aan vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende pakket wordt stopgezet. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Den Hoorn. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Energieflex actietarief“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Texel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Den Hoorn

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Den Hoorn en betaal minder voor gas en licht!