Energieleveranciers Weerselo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Weerselo vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Budget Energie en Vattenfall kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op de site vergaar je praktische aanwijzingen en support t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Weerselo

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Weerselo? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast gunnen enkele leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €185 t/m €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Grootschermer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aardig moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Weerselo juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gedaan. Problemen bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.100 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle grote partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Leon Zeewolde.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Weerselo

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze tool kan je vlug energieprijzen Weerselo vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en vind onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk rap de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oterleek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Weerselo?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Weerselo juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Weerselo? Op energieleverancieractie.nl vind jij een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie en ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1650 kWh tot 3600 kWh stroom plus 750 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Weerselo. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde organisatie. Daarin lees je alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige leverancier. Gewoonlijk moet dit vlak voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieaanbieder stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Weerselo. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij krijg je de eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “stroom en gas van Coteq Netbeheer“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Dinkelland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een AWB, Nefit, Intergas, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Weerselo

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Weerselo en bespaar op gas en licht!