Energieleveranciers Oterleek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oterleek vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle unieke welkomstacties die jij via de sites van onder andere Essent of Qurrent kan scoren. Het oversluiten gaat gemakkelijk en prettig. Hier vind jij praktische aanwijzingen en tips ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oterleek

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oterleek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Uiteraard moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen enkele leveranciers een flinke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €90 tot €280. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Anjum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft best een moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oterleek juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna volgt een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hieronder tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot en met Vrijopnaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oterleek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels energieleverancieractie.nl kan men probleemloos energieprijzen Oterleek vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en kies rap de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer à la minute de beste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hoogerheide afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oterleek?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oterleek juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oterleek? Op deze pagina vind je een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Essent, Greenchoice maar ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2500 kWh t/m 2800 kWh stroom en 850 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: check altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oterleek. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde organisatie. Daarin tref jij de prijzen en regelgeving (denk hierbij aan netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele energiepakket wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oterleek. Je kunt rekenen op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij krijg jij de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “abonnement bij Stedin“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Schermer.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik weet te beperken heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oterleek

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Oterleek en betaal minder voor gas en licht!