Energieleveranciers Anjum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Anjum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Clean Energy en NLE kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl bekijk je handige aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Anjum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Anjum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien bieden veel aanbieders een royale welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €160 tot €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Kloetinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Anjum mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Dan doorzoek je een tabel met relevante energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Problemen bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van DELTA tot aan Pure Energie.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Anjum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels de vergelijker kan jij à la minute energieprijzen Anjum vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker contract? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vind à la minute de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Slochteren afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Anjum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Anjum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Anjum? Hier lees je een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 2850 kWh stroom en 950 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Anjum. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief lees jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (onder andere energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Je oude pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. Normaal gesproken doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Anjum. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Bovendien ontvang jij de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Enexis contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Dongeradeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, AWB, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Anjum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Anjum en betaal minder voor gas en licht!