Energieleveranciers Nieuw-Beijerland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Beijerland vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale welkomstacties die jij via de sites van o.a. De Vastelastenbond of UnitedConsumers kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind jij functionele details en adviezen ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw-Beijerland

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuw-Beijerland? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden enkele maatschappijen een flinke welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €160 tot €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wolfheze.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aanzienlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Beijerland juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een opsomming met relevante energiecontracten. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 750 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €415 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Beijerland

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door energieleverancieractie.nl kan je meteen energieprijzen Nieuw-Beijerland vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en vind ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en signaleer snel de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Grootschermer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nieuw-Beijerland?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Beijerland juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuw-Beijerland? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1600 kWh t/m 3000 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer altijd de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuw-Beijerland. Nadat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de gekozen organisatie. Daarin tref je de prijzen en condities (bijvoorbeeld regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige contract zal worden beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieleverancier. Dikwijls dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Nieuw-Beijerland. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Voorts krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “energie-aanbieder De Vastelastenbond“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Korendijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Remeha, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuw-Beijerland

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Nieuw-Beijerland en bespaar op gas en licht!