Energieleveranciers Den Bosch Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Bosch vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Budget Energie of Vattenfall kunt vinden. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en probleemloos. Op deze pagina lees je functionele informatie en adviezen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Den Bosch

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Den Bosch? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: energieverbruik en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele leveranciers een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €170 t/m €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Briltil.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Bosch juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Nadien doorzoek je een lijst met de beste energiebedrijven. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Hierna detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €495 per jaar.

A la minute overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Den Bosch

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kun je direct energieprijzen Den Bosch vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Lauwerzijl afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Den Bosch?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Den Bosch juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Den Bosch? Op de site check je een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1850 kWh t/m 2900 kWh stroom en 750 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Den Bosch. Zodra je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieleverancier. Daarin lees jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Den Bosch. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Bovendien krijg je een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “elektriciteit van Enduris“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente s-Hertogenbosch.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Atag, Remeha, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Den Bosch

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Den Bosch en betaal minder voor gas en licht!