Energieleveranciers Briltil Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Briltil vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere E.ON en Qurrent ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en rap. Hier lees je toepasbare feiten en hulp bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Briltil

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Briltil? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Tevens hanteren de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Malden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aardig flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Briltil juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarna check je een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 650 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot Qurrent.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €425 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Briltil

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze tool kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Briltil vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en zoek snel de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere leverancier? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en check rap de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Valthermond afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Briltil?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Briltil juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Briltil? Onder dit stukje vind jij een opsomming met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent gerekend met een verbruik van 1650 kWh tot 2900 kWh stroom plus 900 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Briltil. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. In dit schrijven tref jij de kosten en bijkomende kosten (zoals opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Meestal moet dit iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw oude leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Briltil. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Stedin aanbieding“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Atag, Remeha, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Briltil

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Briltil en bespaar op gas en licht!