Energieleveranciers Deelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Deelen vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Fenor of Vattenfall ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Hier bekijk je bruikbare details en hulp bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Deelen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Deelen? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren enkele leveranciers een royale welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €130 t/m €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Nes.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Deelen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarna vind je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 625 m³
2 personen 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle erkende partijen vergelijken. Van Anode Energie tot en met UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €415 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Deelen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze zoekmachine kan jij onmiddellijk energieprijzen Deelen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en zoek snel het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal onmiddellijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Warfstermolen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Deelen?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Deelen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Deelen? Hieronder bekijk je een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall, NLE en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 1600 kWh tot 2750 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: doorzoek altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Deelen. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande aanbieder. In deze mail of brief zie je afgesproken prijzen en extra regels (denk aan aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele energiecontract wordt stopgezet. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieleverancier. Meestal doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Deelen. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarnaast ontvangen jullie een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “Enexis actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Ede.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Vaillant, Intergas, Remeha, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Deelen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Deelen en bespaar op gas en licht!