Energieleveranciers De Rijp Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Rijp vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Energiedirect.nl en MAIN Energie kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en prettig. Op de site vergaar je functionele details en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Rijp

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in De Rijp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast gunnen sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot €235. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Muntendam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Rijp mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een opsomming met de beste energiecontracten. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Engie tot MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €375 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Rijp

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze tool kunnen jullie snel energieprijzen De Rijp vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal direct de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Waddinxveen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in De Rijp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in De Rijp mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Rijp? Op deze pagina vind je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice + Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1800 kWh – 4050 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal altijd de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in De Rijp. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven bekijk je afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Rijp. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarbij ontvang je een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Huismerk Energie actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Graft-De Rijp.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Vaillant, Intergas, Atag, Remeha of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie kunt minderen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in De Rijp

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in De Rijp en bespaar op gas en licht!