Energieleveranciers De Pol Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Pol vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Budget Energie en Vrijopnaam kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl lees je bruikbare details en handreikingen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Pol

Wat is het beste adres voor goedkope energie in De Pol? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot +/- €275. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Munnekezijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Pol april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met de beste energiebedrijven. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan HVC.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Pol

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen De Pol vergelijken. Vul postcode + huisnummer & stoom/gas verbruik in en zoek snel de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en ontdek ogenblikkelijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Waaxens afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in De Pol?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in De Pol april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Pol? Op energieleverancieractie.nl vind je een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2050 kWh t/m 2750 kWh stroom en 1300 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: controleer ten alle tijde de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in De Pol. Nadat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe leverancier. In deze mail of brief vind jij alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele energiecontract wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de regel dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in De Pol. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Tevens krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Fenor actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Steenwijkerland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Pol

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in De Pol en bezuinig op gas en licht!