Energieleveranciers Munnekezijl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Munnekezijl vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Greenchoice en Qurrent kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en vlug. Op deze pagina vind je praktische feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Munnekezijl

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Munnekezijl? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast verstrekken flink wat leveranciers een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €165 – €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Willemstad.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Munnekezijl mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €425 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Munnekezijl

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze speciale vergelijker kun je à la minute energieprijzen Munnekezijl vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + gas/licht inschatting in en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk snel de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Goingarijp afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Munnekezijl?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Munnekezijl mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Munnekezijl? Hieronder vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar ook Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1550 kWh tot 3700 kWh stroom plus 900 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer uiteraard de condities van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Munnekezijl. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energiemaatschappij. Hierin zie je de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie actuele contract zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Munnekezijl. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien incasseren jullie een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “energiebedrijf Eneco“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Nefit, Vaillant, AWB, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik weet te verkleinen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Munnekezijl

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Munnekezijl en bespaar op gas en licht!