Energieleveranciers Goingarijp Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goingarijp vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Clean Energy en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vergaar je bruikbare toelichtingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Goingarijp

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Goingarijp? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden de meeste aanbieders een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €140 tot +/- €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Polsbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goingarijp april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarop tref jij een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle grote providers vergelijken. Van Eneco tot Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Goingarijp

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze speciale vergelijker kan je ogenblikkelijk energieprijzen Goingarijp vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en zoek meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en ontdek onmiddellijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Aldeboarn afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Goingarijp?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Goingarijp april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Goingarijp? Op de site vind je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE + Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 1600 kWh t/m 3300 kWh stroom plus 1100 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk wel de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Goingarijp. Zodra je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde aanbieder. Daarin bekijk je de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe maatschappij. Meestal dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Goingarijp. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Ook ontvangen jullie de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Anode Energie tarieven“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente De Friese Meren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Goingarijp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Goingarijp en bezuinig op gas en licht!