Energieleveranciers De Kwakel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Kwakel vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle unieke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Huismerk Energie en MAIN Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en vlug. Op deze pagina vind jij toepasbare feiten en tips t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Kwakel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Kwakel? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Ook moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens verstrekken de meeste organisaties een hoge welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 – €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Moordrecht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Kwakel mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 750 m³
2 personen 2.150 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle populaire organisaties vergelijken. Van DELTA tot NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Kwakel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie meteen energieprijzen De Kwakel vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en selecteer onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Waalwijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in De Kwakel?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in De Kwakel mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Kwakel? Nu check je een tabel met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE en ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 4450 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: achterhaal zeker even de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in De Kwakel. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk jij afgesproken prijzen en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in De Kwakel. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “E.ON actie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Uithoorn.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Atag, AWB, Remeha, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt minderen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in De Kwakel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in De Kwakel en bespaar op gas en licht!