Energieleveranciers De Koog Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Koog vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke acties die men standaard niet bij o.a. Anode Energie of Qwint kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vergaar je bruikbare feiten en hulp voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Koog

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Koog? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook geven enkele maatschappijen een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €170 tot €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Mook.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Koog april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een tabel met relevante energie aanbieders. Je vindt zo à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Hier detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare providers vergelijken. Van Clean Energy tot Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Koog

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze speciale vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen De Koog vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en vind meteen het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek binnen no-time de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Waal afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in De Koog?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in De Koog april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in De Koog? Hier lees je een lijstje met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE, Essent + Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE berekend met een consumptie van 1900 kWh – 2700 kWh stroom plus 750 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check wel de condities van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Koog. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk jij de prijzen en extra regels (denk aan leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Het werkende pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in De Koog. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Bovendien incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “De Vastelastenbond actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Texel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, AWB, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Koog

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in De Koog en bezuinig op gas en licht!