Energieleveranciers Mook Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Mook vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van o.a. Allure Energie of Vattenfall kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en probleemloos. Hieronder bekijk je praktische aanwijzingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Mook

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Mook? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gas consumptie en locatie. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken de meeste leveranciers een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €165 t/m €205. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wijngaarden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Mook mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle erkende providers vergelijken. Van Clean Energy tot Leon Zeewolde.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Mook

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze tool kan jij onmiddellijk energieprijzen Mook vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en selecteer onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en ontdek snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Ginnum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Mook?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Mook mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Mook? Hieronder vind jij een aantal van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 2400 kWh – 2750 kWh stroom en 1250 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: controleer wel de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Mook. Op het moment dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande leverancier. Hierin bekijk jij de kosten en bijkomende kosten (onder andere energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige maatschappij. Meestal moet dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Mook. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Daarbij krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “energieleverancier Coteq Netbeheer“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Mook en Middelaar.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Atag, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Mook

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Mook en bezuinig op gas en licht!