Energieleveranciers De Klomp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Klomp vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. De Vastelastenbond of Leon Zeewolde kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder bekijk je handige toelichtingen en adviezen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Klomp

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Klomp? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden de meeste maatschappijen een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €165 t/m €250. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Montfoort.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Klomp juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Nadien vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiebedrijven. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo gedaan. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare providers vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Klomp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze tool kun je rap energieprijzen De Klomp vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en vind probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en achterhaal à la minute de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Wanswerd afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in De Klomp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in De Klomp juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Klomp? Nu doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE, Essent + Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 3400 kWh stroom en 700 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: check ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Klomp. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieaanbieder. In deze mail of brief zie jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (zoals netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Meestal doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige maatschappij geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in De Klomp. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarbij ontvang je de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Budget Energie actie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Ede.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, AWB, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in De Klomp

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in De Klomp en bezuinig op gas en licht!