Energieleveranciers De Cocksdorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Cocksdorp vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Anode Energie of MAIN Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare feiten en hulp t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Cocksdorp

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in De Cocksdorp? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken veel leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €120 t/m €205. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Moerdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Cocksdorp april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Nadien doorzoek je een opsomming met relevante energie aanbieders. Je vindt zo à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle erkende providers vergelijken. Van Anode Energie tot en met MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Cocksdorp

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze tool kun je direct energieprijzen De Cocksdorp vergelijken. Vul jouw locatie en gas/licht inschatting in en vind direct de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vind binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Vries afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Cocksdorp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in De Cocksdorp april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Cocksdorp? Hieronder vind je een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 1900 kWh t/m 4050 kWh stroom plus 900 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: bekijk zeker even de voorschriften van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in De Cocksdorp. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief zie jij de overeengekomen kosten en regelgeving (denk aan regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige energiecontract wordt stopgezet. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Dikwijls moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in De Cocksdorp. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Tevens krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Enexis welkomstkorting“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Texel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, AWB, Nefit, Intergas of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in De Cocksdorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in De Cocksdorp en betaal minder voor gas en licht!