Energieleveranciers Casteren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Casteren vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve acties die men standaard niet bij bijv. E.ON en Vrijopnaam kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en vlug. Hier vind jij functionele details en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Casteren

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Casteren? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast geven sommige aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 tot €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Meterik.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Casteren juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna volgt een overzicht met relevante energiebedrijven. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.450 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan Vandebron.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Casteren

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Via de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Casteren vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Vledderveen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Casteren?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Casteren juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Casteren? Hieronder vind je een lijstje met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2500 kWh tot 3650 kWh stroom plus 800 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Casteren. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. In deze mail of brief bekijk jij de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter gebeurt dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Casteren. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Clean Energy welkomstkorting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Bladel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Casteren

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Casteren en betaal minder voor gas en licht!