Energieleveranciers Burgwerd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Burgwerd vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Eneco en UnitedConsumers kunt vinden. Overstappen gaat simpel en prettig. Hieronder vergaar je functionele toelichtingen en adviezen ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Burgwerd

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Burgwerd? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder gunnen veel bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €145 t/m €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Melick.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Burgwerd mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een opsomming met relevante energiecontracten. Jij kiest snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Op de site bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle populaire providers vergelijken. Van Energieflex tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Burgwerd

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kan jij onmiddellijk energieprijzen Burgwerd vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en vind onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en check vlug de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Vijlen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Burgwerd?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Burgwerd mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Burgwerd? Op deze website lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall + Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1550 kWh – 2800 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: achterhaal wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Burgwerd. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande aanbieder. Hierin lees je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige energiepakket wordt stopgezet. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Meestal gebeurt dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Burgwerd. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Stedin korting“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, Vaillant, Intergas, Remeha of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Burgwerd

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Burgwerd en bespaar op gas en licht!