Energieleveranciers Vijlen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vijlen vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij o.a. Huismerk Energie en Pure Energie kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl bekijk je praktische details en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vijlen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Vijlen? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Uiteraard moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden sommige maatschappijen een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Gapinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vijlen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met de beste energie aanbieders. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.275 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vijlen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij de vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Vijlen vergelijken. Vul postcode + huisnummer & stoom/gas verbruik in en kies à la minute het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in de merkpagina. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek vlug de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Nuth afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Vijlen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Vijlen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Vijlen? Hieronder vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Essent en natuurlijk Qurrent, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1500 kWh t/m 2800 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Vijlen. Zodra jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende leverancier. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude contract zal worden opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Vijlen. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarbij ontvang jij een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “review Oxxio“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Vaals.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vijlen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Vijlen en betaal minder voor gas en licht!