Energieleveranciers Melick Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Melick vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die jij via de sites van bijv. Clean Energy of Vattenfall kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en prettig. Op deze website vind jij nuttige toelichtingen en adviezen bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Melick

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Melick? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en adres. Verder moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €170 tot €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Westbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft nogal een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Melick april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hierna tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 personen 2.250 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Qurrent.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Melick

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door de vergelijker kun je vlug energieprijzen Melick vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en zoek onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk snel de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Gapinge afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Melick?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Melick april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Melick? Op energieleverancieractie.nl vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie en ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 2650 kWh stroom plus 1400 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: doorzoek altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Melick. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de gekozen leverancier. Hierin zie jij afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je verhuizen? Jij zult dan doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de “vroegere” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Melick. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarbij ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk UnitedConsumers“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Roerdalen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Remeha, Vaillant, Intergas of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Melick

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Melick en bespaar op gas en licht!