Energieleveranciers Bunde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bunde vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Eneco en Oxxio kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze website doorzoek jij nuttige aanwijzingen en handreikingen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bunde

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Bunde? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woning. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren de meeste leveranciers een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 tot €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Meedhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bunde juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Dan check je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €235 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bunde

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door de vergelijker kunnen jullie direct energieprijzen Bunde vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruik in, en selecteer meteen de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en ontdek rap de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Vessem afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Bunde?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Bunde juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bunde? Hieronder bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Pure Energie + Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2450 kWh tot 2850 kWh stroom en 950 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Bunde. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieleverancier. In deze mail of brief lees je afgesproken prijzen en regelgeving (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw actuele pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe maatschappij. Normaliter moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Bunde. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Oxxio korting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Meerssen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bunde

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Bunde en bezuinig op gas en licht!