Energieleveranciers Buggenum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Buggenum vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Anode Energie en MAIN Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en prettig. Hieronder vind jij toepasbare gegevens en hulp ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Buggenum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Buggenum? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren veel bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €155 tot €260. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Matsloot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Buggenum mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Vervolgens check je een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van jouw verbruik? Op de site tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.125 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Clean Energy tot aan Pure Energie.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Buggenum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van de vergelijker kan je meteen energieprijzen Buggenum vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en vind eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vind binnen no-time de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Venebrugge afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Buggenum?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Buggenum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Buggenum? Op energieleverancieractie.nl lees je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1800 kWh – 2750 kWh stroom en 1050 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Buggenum. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief vind jij de overeengekomen kosten en regelgeving (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiepakket wordt opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe leverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Buggenum. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarbij krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Leon Zeewolde korting“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Leudal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, Vaillant, Nefit, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Buggenum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Buggenum en bespaar op gas en licht!