Energieleveranciers Venebrugge Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Venebrugge vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Fenor of Powerpeers kan scoren. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Op energieleverancieractie.nl bekijk je praktische toelichtingen en tips ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Venebrugge

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Venebrugge? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder geven enkele aanbieders een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €165 tot +/- €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Folsgare.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een gecompliceerde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Venebrugge mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Venebrugge

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze tool kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Venebrugge vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en zoek direct de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk eenvoudig de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Noordlaren afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Venebrugge?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Venebrugge mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Venebrugge? Hier bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent berekend met een consumptie van 2150 kWh – 2550 kWh stroom en 850 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk altijd de voorwaarden van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Venebrugge. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven tref jij de kosten en regelgeving (onder andere verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het vorige contract wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande leverancier. Doorgaans dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieaanbieder speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Venebrugge. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien incasseer je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “review Eneco“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Hardenberg.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Nefit, AWB, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Venebrugge

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Venebrugge en betaal minder voor gas en licht!