Energieleveranciers Bruntinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bruntinge vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijv. Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en snel. Op deze website doorzoek jij toepasbare feiten en hulp ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bruntinge

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Bruntinge? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 tot +/- €290. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Marum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bruntinge mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend doorzoek je een tabel met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke providers vergelijken. Van Greenchoice tot MAIN Energie.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bruntinge

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan men moeiteloos energieprijzen Bruntinge vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en zoek moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en signaleer snel de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Velsen-Zuid afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Bruntinge?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Bruntinge mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Bruntinge? Nu vind je een ranglijst van standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie maar uiteraard ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie op basis van een verbruik van 2000 kWh t/m 2950 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Bruntinge. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Doorgaans gebeurt dit zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Bruntinge. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Voorts ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Huismerk Energie korting“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Midden-Drenthe.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Atag, Remeha, Vaillant, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Bruntinge

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bruntinge en betaal minder voor gas en licht!