Energieleveranciers Breskens Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Breskens vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale acties die men standaard niet bij onder andere Anode Energie of Vandebron kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare toelichtingen en tips bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Breskens

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Breskens? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: het telt allemaal mee. Daarnaast schenken flink wat organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €165 tot €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Macharen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Breskens april 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Vervolgens check je een opsomming met de beste energie aanbieders. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle bekende partijen vergelijken. Van Greenchoice tot en met Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Breskens

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze tool kunnen jullie meteen energieprijzen Breskens vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en zoek rap het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en bekijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Valburg afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Breskens?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Breskens april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Breskens? Op deze website lees je een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent en ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 4300 kWh stroom en 1050 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek altijd de condities van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Breskens. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief tref je de prijzen en extra regels (denk aan energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige energiecontract zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Breskens. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Vandebron aanbieding“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Bijna alle energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Sluis.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, Intergas, Vaillant, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Breskens

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Breskens en betaal minder voor gas en licht!