Energieleveranciers Breezand Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Breezand vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van bedrijven als Clean Energy of Innova Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en snel. Op energieleverancieractie.nl vind je nuttige toelichtingen en tips ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Breezand

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Breezand? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieverbruik en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder schenken sommige organisaties een flinke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 tot +/- €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Maassluis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Breezand mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarna vind je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €385 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Breezand

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij de vergelijker kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Breezand vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en vind ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vergelijk vlug de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Vaals afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Breezand?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Breezand mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Breezand? Onder dit stukje vind jij een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar ook Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1600 kWh tot 3050 kWh stroom en 850 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer altijd de condities van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Breezand. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieleverancier. In dit schrijven zie je de prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Het vorige contract wordt stopgezet. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je verhuizen? Jij zult dan in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Breezand. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Qwint aanbieding“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Hollands Kroon.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie vermindert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Breezand

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Breezand en bezuinig op gas en licht!