Energieleveranciers Boxmeer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Boxmeer vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke acties die men standaard niet bij bijv. Energiedirect.nl en Leon Zeewolde kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en probleemloos. Hieronder vergaar je praktische details en handreikingen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Boxmeer

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Boxmeer? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven sommige leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 – €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Maarssen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Boxmeer mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarop doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Qurrent.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Boxmeer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels energieleverancieractie.nl kan men moeiteloos energieprijzen Boxmeer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + stoom/gas verbruik in en vind ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald pakket? Klik dan op site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en achterhaal snel de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ulicoten afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Boxmeer?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Boxmeer mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Boxmeer? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE en natuurlijk ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio berekend met een consumptie van 2250 kWh tot 2550 kWh stroom en 1100 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: doorzoek uiteraard de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Boxmeer. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de nieuwe maatschappij. Hierin lees je de geldige tarieven en condities (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige contract wordt beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande leverancier. In de regel moet dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Boxmeer. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens incasseer je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Leon Zeewolde aanbieding“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Boxmeer.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Boxmeer

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Boxmeer en bespaar op gas en licht!