Energieleveranciers Ulicoten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ulicoten vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die jij via de sites van bijv. Greenchoice en Pure Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en zonder problemen. Hieronder vind je handige details en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ulicoten

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ulicoten? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden enkele leveranciers een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot +/- €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Epse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ulicoten februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna doorzoek je een tabel met relevante energieleveranciers. Je ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze website tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Leon Zeewolde.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ulicoten

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze zoekmachine kan jij binnen no-time energieprijzen Ulicoten vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Nieuwvliet afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ulicoten?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Ulicoten februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ulicoten? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie en ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 4150 kWh stroom plus 900 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: controleer zeker even de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ulicoten. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe leverancier. Hierin zie je de prijzen en bijkomende kosten (onder andere regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude energiepakket zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan de “vroegere” energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Ulicoten. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens krijg je te maken met de eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “ervaringen Eneco“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Baarle-Nassau.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag vermindert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ulicoten

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Ulicoten en betaal minder voor gas en licht!