Energieleveranciers Nieuwvliet Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwvliet vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere E.ON en Oxxio ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele feiten en support ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuwvliet

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nieuwvliet? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien bieden enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €105 – €265. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zeeland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwvliet juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Dan volgt een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op de site bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Qwint.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwvliet

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door de vergelijker kan je meteen energieprijzen Nieuwvliet vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en kies eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk meteen de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Hardenberg afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuwvliet?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Nieuwvliet juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nieuwvliet? Hier doorzoek jij een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Eneco + Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 1850 kWh t/m 3900 kWh stroom en 1000 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nieuwvliet. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen maatschappij. Daarin tref jij de overeengekomen kosten en condities (denk aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je vorige pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. In de regel moet dit vlak voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Nieuwvliet. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Ook incasseren jullie de eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “groene stroom Anode Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Sluis.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Remeha, Vaillant, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nieuwvliet

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuwvliet en betaal minder voor gas en licht!