Energieleveranciers Zeeland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zeeland vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Engie of Pure Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl vind je nuttige gegevens en adviezen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zeeland

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Zeeland? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieverbruik en postcode. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook gunnen flink wat bedrijven een hoge welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €105 tot +/- €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Hoedekenskerke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aardig moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zeeland april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan vind je een tabel met de beste energiecontracten. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina tref jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 600 m³
2 personen 2.450 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle grote organisaties vergelijken. Van Fenor tot en met Vrijopnaam.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Zeeland

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van de vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen Zeeland vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en selecteer snel de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check à la minute de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Roden afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Zeeland?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Zeeland april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Zeeland? Hier lees je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE + Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1550 kWh tot 3250 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zeeland. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan vind je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Je werkende energiecontract zal worden beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige aanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Zeeland. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Ook krijgen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “overstappen Endinet Groep“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Landerd.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Remeha, Intergas, Nefit, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie kunt minderen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Zeeland

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Zeeland en bezuinig op gas en licht!