Energieleveranciers Borgsweer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Borgsweer vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die jij via de sites van bedrijven als Budget Energie en HVC kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Hier doorzoek jij praktische aanwijzingen en adviezen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Borgsweer

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Borgsweer? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder schenken sommige organisaties een flinke welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €115 t/m €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Luddeweer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Borgsweer juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Nadien check je een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle grote organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Borgsweer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze tool kan jij meteen energieprijzen Borgsweer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en selecteer onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald contract? Bekijk dan site van de leverancier. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Ubbergen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Borgsweer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Borgsweer juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Borgsweer? Op de site bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall + Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 2450 kWh tot 4500 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij je leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: check zeker even de condities van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Borgsweer. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde aanbieder. In deze mail of brief vind jij alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de overstap. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Borgsweer. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Daarnaast krijg je een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Budget Energie aanbieding“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Delfzijl.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Borgsweer

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Borgsweer en betaal minder voor gas en licht!