Energieleveranciers Luddeweer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Luddeweer vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Fenor of UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare informatie en adviezen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Luddeweer

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Luddeweer? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €115 – €265. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Wanswerd.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Luddeweer juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Luddeweer

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van energieleverancieractie.nl kan men meteen energieprijzen Luddeweer vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en vind binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en signaleer meteen de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Emmeloord afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Luddeweer?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Luddeweer juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Luddeweer? Op deze pagina vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice en ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie op basis van een verbruik van 1900 kWh tot 3400 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk altijd de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Luddeweer. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende organisatie. In deze mail of brief lees jij de prijzen en voorwaarden (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Dat oude energiepakket wordt beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Luddeweer. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “actie van RENDO Netwerken“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Slochteren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag minimaliseert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Luddeweer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Luddeweer en bezuinig op gas en licht!