Energieleveranciers Ubbergen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ubbergen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. De Vastelastenbond of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen gaat handig en prettig. Op deze website vind je bruikbare informatie en handreikingen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ubbergen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ubbergen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Ook gunnen sommige bedrijven een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €120 tot €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Emmeloord.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ubbergen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo gedaan. Advies nodig bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle landelijke providers vergelijken. Van DELTA tot en met Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €335 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ubbergen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze speciale vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Ubbergen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en vind eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en ontdek rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Nieuwerbrug aan den Rijn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ubbergen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Ubbergen juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ubbergen? Op deze website vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent + Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 2450 kWh tot 3550 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek zeker even de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ubbergen. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. In dit schrijven tref je de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige energiecontract wordt stopgezet. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaliter het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de regel moet dit vlak voor de overstapdatum, maar het kan ook best twee weken na de overstap. De toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Ubbergen. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk tarieven Enexis“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel energieleveranciers doen hier aan mee. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Ubbergen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Nefit, Atag, Vaillant, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Ubbergen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Ubbergen en betaal minder voor gas en licht!