Energieleveranciers Borgercompagnie Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Borgercompagnie vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijv. Allure Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en prettig. Hier vergaar je handige feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Borgercompagnie

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Borgercompagnie? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en postcode. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast schenken veel organisaties een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €180 – €270. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Lucaswolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Borgercompagnie mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Dan vind je een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op de site vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €425 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Borgercompagnie

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze zoekmachine kun je à la minute energieprijzen Borgercompagnie vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en bekijk moeiteloos het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker pakket? Selecteer dan website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en check eenvoudig de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ubbena afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Borgercompagnie?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Borgercompagnie mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Borgercompagnie? Onder dit stukje vind je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE en natuurlijk Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2500 kWh tot 4250 kWh stroom en 700 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: doorzoek zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Borgercompagnie. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief tref jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende energiecontract wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Borgercompagnie. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Anode Energie aanbieding“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Veendam.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag weet te beperken kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Borgercompagnie

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Borgercompagnie en bespaar op gas en licht!