Energieleveranciers Ubbena Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ubbena vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Fenor en Pure Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en rap. Hieronder vind je toepasbare gegevens en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ubbena

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Ubbena? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en adres. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven de meeste bedrijven een flinke welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €125 tot +/- €245. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Elst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ubbena juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hieronder check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle gangbare providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Ubbena

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via energieleverancieractie.nl kun jij vlug energieprijzen Ubbena vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en vind rap het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vind rap de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Nieuwer Ter Aa afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ubbena?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ubbena juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ubbena? Op de site vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall + Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio berekend met een consumptie van 2400 kWh tot 3950 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: achterhaal uiteraard de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ubbena. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande maatschappij. In dit schrijven zie jij de prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Het huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. Normaliter doe je dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Ubbena. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Bovendien ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “vergelijk tarieven Liander“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Assen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Nefit, Atag, Vaillant, AWB of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ubbena

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Ubbena en bespaar op gas en licht!