Energieleveranciers Bocholtz Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bocholtz vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve acties die je niet via de website van aanbieders zoals Anode Energie en Qwint ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele informatie en tips ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bocholtz

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Bocholtz? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast schenken enkele leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €85 tot €285. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Lollum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bocholtz april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.150 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Clean Energy tot HVC.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €235 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bocholtz

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kun jij direct energieprijzen Bocholtz vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en vind ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vind meteen de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Tripscompagnie afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Bocholtz?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Bocholtz april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bocholtz? Op de site lees je een lijstje met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 2400 kWh – 3400 kWh stroom en 700 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer altijd de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Bocholtz. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven bekijk je alle tarieven en kleine lettertjes (denk aan vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat werkende pakket wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. Doorgaans dien je dit te doen zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting je voormalige maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Bocholtz. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Daarbij incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Qurrent variabel tarief“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Simpelveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Remeha, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Bocholtz

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bocholtz en bespaar op gas en licht!