Energieleveranciers Tripscompagnie Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tripscompagnie vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Engie en NLE kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze website vind jij praktische aanwijzingen en support ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tripscompagnie

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Tripscompagnie? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien geven sommige aanbieders een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 tot €290. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Elburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tripscompagnie juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Dan tref jij een opsomming met relevante energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Tripscompagnie

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Tripscompagnie vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en selecteer binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk direct de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Nieuw-Schoonebeek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Tripscompagnie?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Tripscompagnie juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Tripscompagnie? Op de site bekijk je een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 2150 kWh tot 4350 kWh stroom en 1300 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: doorzoek uiteraard de condities van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Tripscompagnie. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe maatschappij. In deze mail of brief bekijk je de geldige tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je oude gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieaanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Tripscompagnie. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Bovendien ontvangen jullie de eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “vergelijk tarieven HVC“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Menterwolde.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Remeha, AWB, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tripscompagnie

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Tripscompagnie en bespaar op gas en licht!