Energieleveranciers Lollum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lollum vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Energiedirect.nl en Powerpeers kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl bekijk je bruikbare toelichtingen en hulp ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lollum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Lollum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Uiteraard moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €110 tot €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Vorstenbosch.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lollum juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 675 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Eneco tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €295 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lollum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. de vergelijker kun jij moeiteloos energieprijzen Lollum vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk snel de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Elburg afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Lollum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Lollum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Lollum? Op deze website vind je een lijstje met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers op basis van een verbruik van 2300 kWh tot 3450 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Kijk uit: check uiteraard de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Lollum. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref je de prijzen en extra regels (denk aan energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat huidige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. Meestal dien je dit te doen vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Lollum. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Ook ontvang je een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “actie van Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Intergas, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Lollum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Lollum en bespaar op gas en licht!