Energieleveranciers Bingelrade Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bingelrade vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale kortingsacties die je niet via de website van bijv. Anode Energie of UnitedConsumers ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder vergaar je handige informatie en adviezen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bingelrade

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Bingelrade? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €90 – €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Limbricht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bingelrade mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Dan tref jij een overzicht met beschikbare energiecontracten. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 personen 2.225 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Eneco tot aan Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bingelrade

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kunnen jullie meteen energieprijzen Bingelrade vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en zoek à la minute de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en achterhaal onmiddellijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Tijnje afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Bingelrade?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Bingelrade mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Bingelrade? Op energieleverancieractie.nl vind je een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco en natuurlijk Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2450 kWh – 3300 kWh stroom plus 850 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Bingelrade. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de aankomende leverancier. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en regelgeving (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Dat werkende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Bingelrade. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarbij incasseer je een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “E.ON variabel tarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Onderbanken.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie kunt minderen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Bingelrade

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Bingelrade en bezuinig op gas en licht!