Energieleveranciers Bilthoven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bilthoven vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke welkomstacties die je niet via de website van o.a. Fenor of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het oversluiten gaat makkelijk en prettig. Op deze pagina vind je toepasbare gegevens en support ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bilthoven

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Bilthoven? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden de meeste maatschappijen een gulle welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €95 tot €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Lijnden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bilthoven juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan vind je een tabel met relevante energie aanbieders. Je treft meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op de site bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bilthoven

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze speciale vergelijker kan jij vlug energieprijzen Bilthoven vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en bekijk binnen no-time het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dit vind je in site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en check binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Tienray afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Bilthoven?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Bilthoven juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Bilthoven? Op de site vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE, Essent en ook Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 2500 kWh – 3200 kWh stroom en 1300 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check wel de voorwaarden van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Bilthoven. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe leverancier. In dit schrijven tref jij de prijzen en kleine lettertjes (zoals verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Bilthoven. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Bovendien ontvang je een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “DELTA variabel tarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Bilt.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Bilthoven

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Bilthoven en bezuinig op gas en licht!