Energieleveranciers Berlicum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Berlicum vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Essent en Leon Zeewolde kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij bruikbare feiten en tips t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Berlicum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Berlicum? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en locatie. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook gunnen de meeste maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €90 tot €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Leveroy.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Berlicum juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een tabel met relevante energiebedrijven. Jij kiest moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo gedaan. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op de site bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van DELTA tot en met Leon Zeewolde.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €235 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Berlicum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. de vergelijker kun je onmiddellijk energieprijzen Berlicum vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en zoek direct het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk binnen no-time de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Ternaard afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Berlicum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Berlicum juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Berlicum? Nu check je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Essent en ook Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio gerekend met een verbruik van 1900 kWh tot 2750 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check altijd de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Berlicum. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven vind jij alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat werkende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieleverancier. In de regel dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Berlicum. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Ook ontvang jij een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Vrijopnaam 3 jaar contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Remeha, Vaillant, Atag, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Berlicum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Berlicum en bespaar op gas en licht!