Energieleveranciers Leveroy Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leveroy vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Fenor of Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op de site vergaar je handige details en support bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Leveroy

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Leveroy? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energienota. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 tot €280. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vierlingsbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leveroy mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hieronder tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot en met MAIN Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Leveroy

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kan jij rap energieprijzen Leveroy vergelijken. Geef je woongegevens + stoom/gas verbruik in en selecteer probleemloos het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald contract? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en achterhaal snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Ederveen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Leveroy?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Leveroy mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Leveroy? Onder dit stukje lees je een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice en ook ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 3750 kWh stroom plus 900 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal zeker even de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Leveroy. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan vind je de kosten en extra regels (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende energiecontract wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Doorgaans dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Leveroy. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien incasseren jullie een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “aanbiedingen van Pure Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Nederweert.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Vaillant, Remeha, AWB, Intergas of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Leveroy

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Leveroy en bespaar op gas en licht!