Energieleveranciers Beesel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beesel vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Allure Energie en Powerpeers kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en snel. Hier vind jij toepasbare informatie en adviezen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Beesel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Beesel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: energieconsumptie en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien geven veel leveranciers een flinke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €120 – €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Lauwerzijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beesel juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een opsomming met de beste energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.175 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met HVC.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Beesel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kan men direct energieprijzen Beesel vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald contract? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vind vlug de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Sumar afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Beesel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Beesel juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Beesel? Onder dit stukje vind jij een tabel met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 1950 kWh – 3500 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: check altijd de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Beesel. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieleverancier. Daarin vind jij de kosten en voorwaarden (onder andere vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige contract wordt stopgezet. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energiemaatschappij. Normaal gesproken moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Beesel. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Stedin 1 jaar contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Beesel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Atag, AWB, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Beesel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Beesel en bezuinig op gas en licht!