Energieleveranciers Basse Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Basse vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die je niet via de website van bijv. Allure Energie of Qwint kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en vlug. Hieronder bekijk je handige gegevens en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Basse

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Basse? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woonplaats. Daarnaast moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens gunnen sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €120 tot +/- €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Landhorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een flinke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Basse juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan check je een tabel met relevante energiebedrijven. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €315 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Basse

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door energieleverancieractie.nl kan jij binnen no-time energieprijzen Basse vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en kies moeiteloos de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en check snel de beste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Steyl afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Basse?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Basse juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Basse? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2400 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek wel de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Basse. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind je afgesproken prijzen en regelgeving (onder andere regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Doorgaans moet dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Basse. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Ook ontvang je de eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Innova Energie 1 jaar contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Steenwijkerland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Basse

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Basse en bespaar op gas en licht!