Energieleveranciers Baflo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Baflo vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale acties die je niet via de website van aanbieders zoals Greenchoice en UnitedConsumers ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze website vind jij bruikbare toelichtingen en support ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Baflo

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Baflo? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €90 t/m €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Kropswolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Baflo juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarna doorzoek je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle erkende providers vergelijken. Van Budget Energie tot en met Innova Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Baflo

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan men rap energieprijzen Baflo vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en selecteer probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Staphorst afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Baflo?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Baflo juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Baflo? Onder dit stukje lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE op basis van een verbruik van 2450 kWh tot 4050 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal zeker even de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Baflo. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieleverancier. Aan de hand daarvan vind jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (onder andere vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende energiepakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. Meestal moet dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Baflo. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Endinet Groep contract afsluiten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Winsum.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Baflo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Baflo en bespaar op gas en licht!