Energieleveranciers Amsterdam-Duivendrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Amsterdam-Duivendrecht vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Budget Energie en Innova Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en rap. Op de site doorzoek jij praktische informatie en hulp ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Amsterdam-Duivendrecht

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Amsterdam-Duivendrecht? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energiekosten. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast gunnen enkele organisaties een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €150 tot €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Kilder.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Amsterdam-Duivendrecht mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 750 m³
2 personen 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kun jij binnen no-time energieprijzen Amsterdam-Duivendrecht vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en vind binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vergelijk binnen no-time de duurzaamste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Sittard afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Amsterdam-Duivendrecht mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Amsterdam-Duivendrecht? Onder dit stukje bekijk je een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie en ook Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE met een verbruik van 1750 kWh tot 4300 kWh stroom plus 700 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: achterhaal zeker even de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Amsterdam-Duivendrecht. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan lees je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (zoals vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen een paar dagen voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Amsterdam-Duivendrecht. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Vattenfall contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zon en wind (energie). Het gros van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Ouder-Amstel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, Nefit, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Amsterdam-Duivendrecht

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Amsterdam-Duivendrecht en betaal minder voor gas en licht!